در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و احترام خدمت کارشناسان محترم و عرض خسته نباشید

بهترین بیمه درمان تکمیلی در سال 98 کدام است ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که تعرفه های وزارت بهداشت در بخش درمان معمولا در آخر فروردین ماه یا اوایل اردیبهشت ماه هر سال جدید به وزارتخانه ها و سایرین ابلاغ میشه.

بنابراین باید تا آن زمان برای گرفتن نرخهای جدید شرکتهای بیمه صبر نمایید.

بیمه های درمان تکمیلی معمولا به دو روش گروهی و خانوادگی ثبت نام میشن.

منظور شما کدام نوع از این بیمه ها می باشد؟؟

در حال حاضر تنها شرکتی که تعرفه های سال ۹۸ خود را اعلام نموده،کمک رسان ایران(sos) می باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام