در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
ضمن عرض سلام و خسته نباشید

بهترین بیمه درمان تکمیلی انفرادی در سال 98 کدام است ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه شرکتهای بیمه بر اساس اعلام تعرفه وزارت بهداشت در اوایل هر سال جدید نرخهای خود را اعلام میکنن،پاسخ به سوال شما هنوز کمی زود است.

لطفا اوایل اردیبهشت ماه سال ۹۸ سوال خود را مطرح نمایید.

ضمنا ثبت نام بیمه تکمیلی به دو صورت گروهی و خانوادگی امکان پذیر هست و ثبت نام بیمه تکمیلی بصورت انفرادی برای هیچ شرکت بیمه ای مقرون بصرفه نبوده و با قوانین ببمه مرکزی در این خصوص منافات دارد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام