در بیمه درمان توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه درمان تکمیلی در سال 1400 کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

معمولا شرایط ثبت نام بیمه های درمان تکمیلی به پارامترهای مختلفی بستگی داره.

درخواست کننده این بیمه (شرکت_سازمان،وزارتخانه که معمولا ریسک خطرشان برای شرکت بیمه مهم هست)،تعداد نفرات اصلی و تبعی،سقف و نوع خدمات درخواستی،میانگین سنی نفرات اصلی و مسائلی از این دست در نوع منعقد شدن این دسته از قراردادها نقش مهم و بسزایی دارن.

و اما شرکت یا شرکتهایی که بهترین سرویس و خدمات بیمه درمان تکمیلی در کشور عزیزمون ایران رو میدن عبارتند از:

۱_شرکت آتیه سازان حافظ:

(تخصصی ترین شرکت در زمینه ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی گروهی) با بیش از ۸ میلیون نفر بیمه شده در سراسر ایران(بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی) و سایر مشتریان حال حاضر این شرکت که بسته به نوع قرارداد خود در حال گرفتن سرویس از این شرکت قوی و فعال در صنعت بیمه درمان تکمیلی هستند.

ضمنا به تازگی طرح های ویژه اصناف این شرکت که بصورت VIP در اختیار اعضاء اصناف در سراسر ایران قرار گرفته و بیش از ۸۵٪ از آن طرح ها بدون سقف میباشد،به شدت مورد توجه مدیران فهیم و باسابقه اصناف در سراسر ایران قرار گرفته و در حال با حق بیمه سرانه سالانه ۳۴،۰۰۰،۰۰۰ریال در حال اجرا شدن میباشد. و بنده بعنوان یکی از نمایندگان فروش این بیمه نامه در سراسر ایران آمادگی عقد این نوع قرارداد ویژه را در سراسر ایران هستم.

۲_کمک رسان ایران(sos) :

برترین شرکت خصوصی سرویس دهنده بیمه های درمان تکمیلی(خانواده،گروهی) در ایران که نماینده  sos بین الملل در ایران بوده و از سال ۱۳۷۱ به این امر مبادرت ورزیده و سرویسهای ویژه ای را برای بیمه گذاران قراردادهای اعضاء  بیمه درمان خانواده خود ارائه مینماید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام