در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و احترام

سن باز نشستگی در سال 98 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

شرایط بازنشستگی مردان :

  1. حداقل 10 سال سابقه و 60 سال سن. ( در صورتی کسری سابقه با پرداخت حق بیمه سنوات کسری بصورت یکجا و در صورت کسری سن احراز ازکارافتادگی کلی).
  2.  حداقل 50 سال سن و 30 سال سابقه پرداخت حق بیمه.
  3. 35 سال سابقه پرداخت حق بیمه عادی و سخت و زیان آور بدون شرط سنی.
  4.  20 سال متوالی سابقه در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی.
  5.  25 سال متناوب سابقه در مشاغل سخت  زیان آور بدون شرط سنی.
  6.  حداقل 50 سال سن و 30 سال مجموع سابقه عادی و مشاغل سخت و زیان آور.

شرایط بازنشستگی زنان :

  1.  حداقل 42 سال سن و 20 سال سابقه پرداخت عادی و سخت و زیان آور به شرط اشتغال در کارگاههای مشمول قانون کار در زمان ارائه درخواست بازنشستگی.
  2. حداقل 10 سال سابقه و 55 سال سن. ( در صورتی کسری سابقه با پرداخت حق بیمه سنوات کسری بصورت یکجا ) و در صورت کسری سن احراز ازکارافتادگی کلی.
  3.  حداقل 50 سال سن و 30 سال سابقه پرداخت حق بیمه.
  4. 35 سال سابقه پرداخت حق بیمه عادی و سخت و زیان آور بدون شرط سنی.
  5.  20 سال متوالی سابقه در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی.
  6. 25 سال متناوب سابقه در مشاغل سخت  زیان آور بدون شرط سنی.
  7.  حداقل 50 سال سن و 30 سال سابقه عادی و مشاغل سخت و زیان آور.