در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام.من در شرکت پیمانکاری کار می کنم.مبلغ بیمه ای که از من کم می شود در سایت و فیش حقوقی هم خوانی ندارد. در فیش حقوقی با توجه به مبلغ دریافتی حق بیمه کم می کند و در سایت سوابق بیمه مبلغ خیلی پایین تر رد می شود. می شود شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (340 امتیاز)
به احتمال زیاد کارفرما برای اینکه از بابت شما مبلغ کمتری به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند همه چیز را حداقلی در نظر میگیرد و برای سازمان ارسال میکند . بعنوان مثال شما در فیش حقوقی خود اضافه کاری دارید ولی کارفرما به دلی اینکه این آیتم مشمول بیمه است آنرا صفر در نظر میگیرد.

از طریق اداره کار میتوانید نسبت به این موضوع شکایت کنید . برای این کار یک پرینت از لیست بیمه + پرینت از حساب بانکی اتان که حقوقتان به آن واریز میشود + فیش حقوقی به عنوان مستندات به اداره کار ارائه دهید .

در پایان این نکته را عرض کنم که با توجه به مشکلات اقتصادی ،  اکثر کارفرمایان مجبورند لیست های حقوق را حداقلی به سازمان تامین اجتماعی ارسال کنند و این یک اتفاق کاملا طبیعی است ولی در کل تخلف است.