در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
با سلام. می خواستم بدونم من که به تازگی متاهل شدم و در شرکت پیمانکاری کار می کنم مثل پرسنل رسمی کمک هزینه ازدواج از طرف شرکت پیمانکاری به من تعلق می گیره؟

اگر تعلق می گیرد خواهشمندم بند و تبصره اعلام بفرمائید.

برای پرسنل رسمی حق تاهل هم در نظر می گیرند برای ماهم قانونی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، متاسفانه در قانون کار ایتمی تحت حق تاهل نداریم فقط حق اولاد داریم که برای هر فرزند واجد شرایط ۳ برابر حداقل دستمزد قانون کار ماهیانه می باشد ودر صورتیکه در قرارداد فی مابین پیمان دهنده وپیمانکار این ایتم گنجانده نشده باشد پیمانکار تکلیفی در پرداخت حق تاهل به شماندارد .