در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا حق اولاد به مادری که فرزند دخترش مجرد و شاغل است اما تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نمی باشد، تعلق خواهد گرفت یا خیر؟ (بر اساس کدام ماده و تبصره قانون کار)

(یکی از شرایط تعلق حق اولاد به فرزند دختر نداشتن شغل است . منظور مشغول بکار بودن در هر شغلی است و یا داشتن بیمه تامین اجتماعی ؟ )

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام

بله حق اولاد بابت فرزند دختر به شما تعلق می گیرد و اشتغال به کار نامبرده در صورت عدم پرداخت حق بیمه ، ملاک  قطع حق اولاد نمی باشد.