در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام.

من در یک تصادف مقصر هستم و بیمه شخص ثالث داردداردم...که دربیمه دو پرونده تشکیل شده چون خودمم ضربه و صدمه دیدم...پرونده اول بیمه خسارت ماشین را پرداخت کرد...در پرونده دوم بیمه بخاطر صدمه بنده تشکیل پرونده داده و من به پزشکی قانونی معرفی شدم و پزشکی قانونی و پزشک متخصص ضربات و آسیب من را تایید کردند و به شعبه دادیاری میزان صدمه را برای پرداخت بیمه واگذار کردند....آیا واقعا بیمه ب من ک راننده مقصر هستم دیه پرداخت میکند ؟

  1. آسیب دیدگی و تورم زانوی چپ و پارگی رباط جانبی داخلیlcl
  2. _شکستگی درشت نی ساق

لطفا میزان دیه اینها را برایم مشخص کنید!!! و اینکه بیمه ب من تلعق میگیرد چون راننده مقصر هستم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 3 قانون جدید بیمه شخص ثالث بابت صدمات بدنی راننده مقصر شرکت بیمه دیه و ارش مربوطه را میپردازد.

در مورد بند اول نظریه پزشکی قانونی اعلام میزان ارش مربوطه پس از اتمام مدت طول درمان میسر خواهد بود. در خصوص بند دوم نیز اگر پس از طول درمان شکستگی التیام مطلوب داشته باشد شامل 8 درصد دیه کامل خواهد بود که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 184/800/000 ریال میباشد