در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مبلغ ، میزان و زمان واریز عیدی سال 98 بازنشستگان و مستمری بگیران چقدر است و چه زمانی پرداخت می شود ؟ آیا به همه بازنشستگان و مستمری بگیران یک میزان عیدی پرداخت می شود ؟

ممنون
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

مبلغ عیدی امسال مبلغ ده میلیون ریال اعلام شده است که نهایتاً با مستمری اسفندماه پرداخت خواهد شد.در خصوص عیدی ذکر نکات زیر ضروری است:

  • - از مبلغ عیدی حق بیمه موضوع ماده 89 سهم درمان کسر نخواهد شد.
  • - مبلغ عیدی کسانی که مستمری آن ها در سال جاری برقرار گردیده است، به نسبت ماه های دریافت مستمری پرداخت می گردد.
  • - مبلغ عیدی کسانی که سوابق پرداخت حق بیمه آنان قبل از بازنشستگی، ده سال و کمتر می باشد، به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه پرداخت می گردد.