در بازنشستگی و مستمری توسط (380 امتیاز)
سلام

مبلغ ، میزان و زمان واریز عیدی سال 1400 بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی چقدر است و چه زمانی پرداخت می شود ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
باسلام

عیدی تمامی بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان بهمن ماه به حساب آنان واریز می شود.
به احتمال زیاد مبلغ عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی 1 میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود.
بازنشستگان تأمین اجتماعی در بهمن ماه در دو مرحله دریافتی خواهند داشت که یک مرحله مربوط به حقوق مستمری و بازنشستگی و مرحله دیگر مربوط به عیدی 1400 بازنشستگان تامین اجتماعی خواهد بود.