در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام، منشی مطب هستم با ۱۰ساعت کار در روز، وحقوق ۹۰۰تومان، با ۸ماه کار چقدر عیدی به من تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - درصورتیکه دستمزد روزانه شما حداقل دستمزد قانون اداره کار باشد میزان عیدی هرماه شما مبلغ 1.549.885 ریال و بابت هشت ماه کارکرد شما مبلغ 12.399.080 ریال بشما تعلق خواهد گرفت. البته موضوع کارکرد شما نیزباید مورد تایید کارفرما نیز قرارگیرد.