در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده از سال ۸۹ تا کنون در یک سوپر مارکت مشغول به کار هستم

ولی کار فرما منو بیمه نکرده .چطور میتونم از طریق شکایت حق این ۸سال سابقه و خسارت از کار فرما بگیرم.

حقوقم از روزی ۳هزار تومن بوده والان هم روزی ۳۶ تومان است.

لطفا مبلغی که از زریق شکایت بابت این مدت از کارفرما به من یا به تامین اجتماعی بابت بیمه گرفته می شود اعلام کنید.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام، شما باید به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محلتان مراجعه وبا ارایه دلایل ومستندات وتنظیم دادخواست بر علیهرکارفرما اقامه دعوی نماید تا مراجع حل اختلاف نسبت به تک تک خواستهای شما رسیدگی وحکم قانونی صادر نمایند .