در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده برای دریافت کد نمایندگی بیمه اقدام کرده ام

در ماده ۶۴ آئین نامه بیمه مرکزی ذکر شده کسانی که به صدور چک بی محل محکوم شده اند

بنده یک فقره چک برگشتی دارم ولی در دادگاه یا جایی محکومیت و مجرمیت به صدور چک بی محل ندارم ولی در استعلام از بانک مرکزی یک فقره یک برگشتی دارم که هنوز رفع سو نشده است

وضعیت من به چه صورت می باشد

این قانون شامل حال من می شود یا خیر و می توانم پروانه فعالیت دریافت کنم یا خیر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام ..... دریافت کد نمایندگی عمومی بیمه بر اساس آئین نامه شماره 75 بیمه مرکزی میباشد و در هیچ کجای آئین نامه نیامده فردی که دارای چک برگشتی است نمیتواند نمایندگی اخذ کند. لکن برخی شرکتهای بیمه برای اعتبارسنجی افراد و گزینش مناسب چنین فیلترهایی را هم مدنظر قرار میدهند.