در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
برای گذراندن دوره اموزشی کد نمایندگی بیمه  چطور میتونیم تو شهر خودمون دوره رو بگذرونیم ؟

ایا باید بعد از قبول تو آزمون آداب به مرکز خاصی رجوع کرد برا تعیین مرکز دوره آموزشی ؟

و هزینه دوره آموزشی چقدر ههست؟

من متوجه پاسخ شما به اون دوست نشدم که گفتید" آموزش در شرکتهای بیمه متغییر است و با توجه به امکانات و شرایط هرشرکت در مراکز آموزش خود اقدام می کنند " میشه واضح تر توضیح بدید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... جهت سپری نمودن دوره آموزشی اخذ نمایندگی بیمه موضوع آئین نامه 75 بیمه مرکزی شما میتوانید از دو طریق حضوری و مجازی در یکی از آموزشگاههای مورد تائید بیمه مرکزی دوره مذکور را گذرانده و گواهی دوره را اخذ نمائید. هزینه های دوره با توجه به شرایط و امکانات و نوع دوره در هر آموزشگاه متفاوت است لکن بین 800 هزار تومان تا 1/2 میلیون تومان متغیر است.