در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام

یکی از دوستان من در کارگاهی مشغول به کار است.

با توجه به سو استفاده های کارفرما از عدم آگاهی ایشان، و همچنین شرایط بازار کار، کارفرما پس از یک ماه سندی به نام قرارداد (کاملا مخالف قرارداد قانون کار) در اختیار کارگر قرار داده است که حتی در آن صراحتا بیان شده است کارفرما الزامی به پرداخت حق بیمه، سنوات و... ندارد و همچنین بندهایی مانند کسر حقوق در صورت تخلف و... در آن قید شده است.

به طور کلی میخواهم بدانم کارفرما در صورت عدم پرداخت حق بیمه یا تنظیم و امضای قرارداد، در صورت شکایت کارگر با چه جرائمی روبرو خواهد بود؟

آیا این جرائم به عنوان سابقه برای کارفرما ثبت می شود؟

هدف من از این سوال این است که بدانم چرا کارفرما تا این حد بی باک و صریح بر عدم رعایت قانون اذعان دارد.

تشکر

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، با توجه به امره بودن قانون کار ورای اخیر هیات عمومی دیوان عدالت اداری کارفرما علی رغم نبستن قرارداد کار با کارگر یا اینکه قرارداد منعقده برخلاف قانون کار باشد مکلف به رعایت حداقلهای قانون کار وتادیه حق بیمه به تامیی اجتمای می باشد