در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
در قرار داد پیمانکاری اگه شامل هزینه پرسنل، هزینه ساخت و قطعات مصرفی باشد آیا برای هرکردام درصد جدا اعمال می شود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چنانچه در قرارداد شما ذکر شده باشد که بخشی یا تمام مصالح مصرفی با شما میباشد آن قسمت یا کل قرارداد با نرخ 7% به اضافه بیمه بیکاری  (1/9) محاسبه میگردد و هزینه پرسنل ربطی به قرارداد ندارد و طبعا با پیمانکار میباشد و از حق بیمه کسر نمیگردد لیکن مبلغ پرداختی بابت حق بیمه کارکنان از مبلغ حق بیمه محاسبه شده بابت قرارداد کسر میگردد سپس مفاصا صادر میگردد.