در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من 8 ماهو 16 روز سابقه بیمه دارم و در همان شرکتی که بیمه شدم این مدت به دلیل تعدیل نیرو اخراج شدم...زمانی که برای بیمه بیکاری اقدام کردم قرارداد کاری از شرکت گرفتم و تحویل هیئت تشخیص دادم تو قرارداد کار من به اشتباه تاریخ اخراج من تاریخ پایان قرار داد خورده..الان که اداره بیمه بیکاری رفتم به من گفتن چون اینجا تاریخ قرارداد شما به پایان رسیده بیمه به شما تعلق نمیگیره..در صورتی که بنده اخراج شدم . الان چه باید بکنم که مشخص بشه پایان قرارداد من نبوده اون تاریخ اخراج من هست.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اصلاحیه قرارداد را از شرکت مربوطه گرفته و تحویل دهید و در غیر این صورت علیه کارفرما در هیات های حل اختلاف اقامه دعوی کنید.