در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با سلام

شخصی تا مورخ ۹۷/۰۱/۳۱ به مدت یکسال مشغول به کار بود.

۱۵ روز پس از تعدیل نیرو در شرکتی دیگر مشغول به کار میشود منتهی برایش بیمه رد نمیشود.

آیا می تواند بیمه بیکاری شرکت قبلی را بگیرد با توجه به اینکه مدت زمان جهت انجام مراحل بیمه بیکاری ۳۰ روز است؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

افراد از زمان اخراج 30 روز مهلت دارند که درخواست بیمه بیکاری خود را به اداره کار ارائه و از مزایای  بیمه بیکاری استفاده نمایند، نمایند. به هر حال ، چنان چه اشتغال همزمان با دریافت بیمه بیکاری اثبات شود، مقرری بیمه بیکاری قطع می گردد.