در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

چکونه می توان عنوان شغلی که توسط کارفرما در سالهای قبل در لیست بیمه رد شده است را از تامین اجتماعی جویا شد ؟ظاهرا " عنوان شغلی را به بیمه شده اعلام نمی کنند ایا این کار قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

متاسفانه انجام این کار قانونی نیست، اما متاسفانه اهرمی جهت کاهش تعدا بازنشستگان است. اغلب کارفرماهای کوچک بایگانی ندارند و تنها مرجع نگهداری لیست های پرداخت حق بیمه سازمان تامین اجتماعی است. اکثر های واحد های تامین اجتماعی از منوی سوابق ماهانه می توانند مشاغل را استخراج و مورد بهره برداری قرار دهند.