در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام بخشی از سابقه ام با عنوان نامشخص  بخشی خالی رد شده وتامین همکاری نمی کندتا مشخص شودودسترسی به لیست ها برایم امکان ندارد یکی از ۳عنوان سختی تایید شده ولی چون بقیه را نمیدانم وزارت کار از من عنوان میخواهد چطور میتوانم به عناوین شغلی دست پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
با سلام

طبق قانون تامين اجتماعي تا شش ماه مي توان عنوان را اصلاح نمود اگر مدت بيش از 6 ماه است شما با مستنداتي مثل قرارداد و يا فيش حقوقي به اداره کار محل کارتان مر اجعه و دادخواست اصلاح مي دهيد اداره کار وقت رسيدگي مشخص نموده و حدودا" يک ماه طول مي کشد تا حکم اصلاح دست شما برسد اين حکم براي تامين اجتماعي الزام آور نيست!!!! شما با در دست داشتن اين حکم مي توانيد به دادگستري مراجعه نموده و اجراي حکم را خواستار شويد که بازهم موفق نمي شويد چون تامين اجتماعي به هيچ وجه زير بار اصلاح نمي رود .پس بايد چکار کرد؟

شما بعد ازدريافت حکم اداره کار مستقيما"به استناد اين حکم به ديوان عدالت شکايت کنيد چون تامين اجتماعي فقط حکم ديوان را اجرا مي کند اکثر مواقع ديوان حکم اداره کار را تاييد و به تامين اجتماعي اعلام مي کند

موفق باشيد