در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده به همراه چند تا از دوستانم یک شرکت ثبت کردیم و سمتم در اساسنامه مدیرعامل است. و شرکت فعالیت خاصی نداره

می خواهم روی شرکت بیمه ام را پرداخت کنم چند سوال دارم

1- بهترین عنوان شغلی را که می توان پرداخت کرد چیست؟ (خودم قصد دارم با عنوان "مدیر معدن" رد کنم که بتوانم در آینده از مزایای سختی کار استفاده کرد)

2- حتما باید عنوان شغلی مدیرعامل باشد یا هر عنوان شغلی را می توان نوشت؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
برای انتخاب بهترین عنوان شغلی، می بایست در نظر گرفت که بعضی عناوین شغلی مشمول بعضی مزایای تامین اجتماعی نمی شوند.

به عنوان مثال، مدیرعامل مشمول بیمه بیکاری نمی شود (حتی اگر در لیست بیمه به عنوان کارمند رد شود، ولی در اداره ثبت شرکت ها مدیرعامل باشد، باز هم بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد)

یا برای بعضی شغل ها با اضافه پرداخت 4% و تایید تامین اجتماعی، مشمول مشاغل سخت و بازنشستگی زودتر از موعد می شود. (البته  اعضائ هیات مدیره ، میرعامل و سهامداران ، شامل مشاغل سخت و زیان آور نمی باشند )