در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام.

اگه شوهر دوم هم فوت کنن ، آیا مستمری از بیمه شوهر اول و دوم باهم میشه گرفت ؟ اگه فقط از یکیشون میشه گرفت، آیا از شوهر اول هست یا از شوهر دوم ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق بخشنامه زیر بله می توانند :

ماده 81 . بازماندگان واجد شرایط متوفى که استحقاق دریافت مستمرى را خواهند
داشت عبارتند از:
1. عیال دایم بیمه شده متوفى مادام که شوهر اختیار نکرده است.
تبصره. همسران بیمه شدگان متوفى که شوهر اختیار نموده اند (عقد دایم) در صورت
فوت شوهر دوم، توسط تأمین اجتماعى مجدداً به آنها مستمرى پرداخت خواهد

شد. بار مالى ناشى از این تبصره از محل سه درصد ( 3%) کمک دولت به
بیمه شدگان تأمین خواهد شد.