در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
همسر اولم از خدمات درمانی بازنشسته شده و بنده مستمری او را دریافت میکنم اما همسر دومم تازه فوت کرده بازنشسته تامین اجتماعی بوده .با توجه به خانه دار بودن خودم و بازنشستگی دو همسرم از دو صندوق متفاوت میتوانم دو مستمری بگیرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

متاسفانه شما بطور همزمان نمیتونین از ۲ صندوق دولتی حقوق دریافت کنین ولی در صورتیکه سن تون کمتر از ۵۵ سال یا همان حدود هست میتونین یه بیمه نامه عمر و تامیندآتیه بیمه پاسارگاد رو ثبت نام نموده و از مزایای فوق العاده آن از جمله پس انداز و پوششهای متنوع برای آینده خود بهره مند بشین.