در بازنشستگی و مستمری توسط
خواهرمن پس از فوت شوهرش ازکانون بازنشستگان مستمری پدرمان بطورکامل دریافت میکرد تازمانی که من باداشتن یک فرزندازشوهرم طلاق گرفتم وبعدازیک سال دوندگی حقوق پدرمان بین مادوخواهرنصف شد من باوجودبک فرزند بایک خانه اجازه ای نه میتوانم شوهرکنم نه ازخریه کمک بخواهم
مستمریم قطع میشود ولی خواهرم بدون مشکل ازیک شهر دیگه بیمه مستمری شوهرش رابطور کامل دریافت میکنه
آیا این کارقانوی هست .
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت دو صندوق جدا قابل دریافت میباشد احتمالا از دو صندوق تامین اجتماعی و خدمات کشوری مزایای مورد نظر را دریافت مینماید