در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام اگه یک وانت تصادف کنه سرنشین فوت کنه و چند نفرهم در عقب وانت فوت کنن و راننده هم گواهینامه و بیمه نامه داشته باشه دیه سرنشین متوفی و متوفیانی که در عقب وانت سوار بوده اند چگونه پرداخت میشه؟؟تعهد بیمه چیه و چگونه اجرا میشه!!??
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)

سلام دوست عزیز خسارت داخل خودرو درصورتی که ظرفیت رعایت شده باشد تا سقف بیمه نامه قابل پرداخت است. اگر ظرفیت رعایت نشده باشد با توجه به ظرفیت و سقف تعهدات بطور نسبی پرداخت میگردد البته بشرطی که بیشتر از تعهدات بیمه باشد در مورد افراد خارج از خودرو که در قسمت بار سوار شده اند درصورتی که راننده وسیله نقلیه مقصر حادثه باشد .صندوق تامین فقط بصورت وام به مقصر دیات را پرداخت میکند و مقصر باید تمام اقساط آن رابپردازاد.