در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر بنده بازنشسته نیروی های مسلح هست و من تنها فرزند پسر تحت تکفل ایشان هستم . در حال حاظر 23 سال دارم و دانشجو هستم . به تازگی در شرکتی مشغول به کار شدم و قراره برام بیمه تامین اجتماعی رد بشه

میخواستم ببینم راهی هست که من همچنان از خدمات درمان نیروهای مسلح استفاده کنم (تا 25 سالگی) و در کنارش از طریق شرکت برام بیمه تامین اجتماعی رد بشه؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

باتوجه به اجرای قانون همپوشانی بیمه در دو سازمان بیمه گر، امکان استفاده از دو بیمه بصورت همزمان را ندارید و درصورتی که برای شما سابقه ای در بیمه تامین اجتماعی ارسال می گردد دفترچه بیمه نیروهای مسلح شما باید ابطال گردد.