در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

 همسر بنده سرباز هستند و بنده دارای دفترچه بیمه نیروهای مسلح هستم حدود یک ماه است که در شرکتی استخدام شدم و برایم بیمه رد شده است اما دفترچه دریافت ننموده ام می خواستم بدونم ار لحاظ قانونی اشکال ندارد از خدمات درمانی دفترچه نیروهای مسلح استفاده کتم تا دو ماه دیگر خدمت سربازی همسرم تمام می شود
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

هر بیمه شده در زمان وقوع حادثه صرفا می تواند از تعهدات بک بیمه گر بهره مند شود ومسلما در صورت نیاز به بهرمندی از مزایای تامین اجتماعی ابطال دفترچه قبلی وصدور دفترجه تامین اجتماعی الزامی است

موفق باشید