در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

ببخشید من دو سال کار کردم و بیمه هم بودم و دفترچه درمانی تامین اجتماعی هم برام صادر شد همزمان تحت پوشش بیمه پدرم هم بودم و تو طول دوسال دفترچه ای رو باطل نکردم بعد از بیکار شدن هم دفترچه تامین اجتماعی رو  هنوز باطل نکردم البته که دفترچه ای که دیگه بیمه واریز نمیکنی استفاده ای هم نمیتونی ازش کنی آیا مشکلی پیش میاد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

فرزندان اناث تا وقتی که ازدواج نکرده اند و شاغل نشده باشند می توانند تحت تکفل پدر باشند و از طریق پدر دفترچه دریافت نمایند و فرزندان ذکور تا پایان 19 سالگی ولی چنانچه دانشجو باشند با ارایه گواهی می توانند از طریق پدر دفترچه دریافت نمایند.

شما باید هنگامی که شاغل بودید دفترچه درمانی که از طریق پدر دریافت کرده بودید تحویل صندوق مربوطه میدادید ولی اکنون که شاغل نیستید مانعی جهت استفاده از دفترچه درمان نمیباشد.

لازم بذکر چنانچه صندوق بازنشستگی پدر بابت شما حق اولاد پرداخت کرده باشد حق اولاد ایا اشتغال شما باید به صندوق مستردد گردد.

با توجه که جنسیت خود و اشتغال یا بازنشستگی پدر را نگفته بودید سعی شد سئوال بصورت جامع پاسخ داده شود.