در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده کارمند رسمی دولت هستم و بیمه خدمات درمانی و بازنشستگی و ...دارم.

از طرفی در یک شرکت هم مشغول هستم که  7 ماه هست بیمه تامین اجتماعی از اونجا بالاجبار برام رد میشه اما از خدمات درمانش و دفترچه ش استفاده نکردم.

میخواستم بدونم آیا داشتن این دو بیمه همزمان مشکل ساز هست یا خیر و آیا میتونم از خدمات درمان تامین اجتماعی هم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

استفاده از خدمات دو صندوق بیمه ای هم زمان مجاز نمی باشد.