در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (420 امتیاز)

با سلام.

در شرکتی عضو هیئت مدیره بوده ام و مدتی بیمه کارفرمایان صنفی بوده ام. که در این مدت حداقل حقوق سال 97 + بیمه 27 درصدی برایم صادر شده است.

با توجه به این که در این سایت مطالبی خوانده ام که بیمه کارفرمایان جز بیمه های مشاغل آزاد و خویش فرما است آیا این بیمه ای که برای من رد شده است جز سابقه کــاری محسوب می شود و یا فقط سابقه بیمه ای می باشد؟

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، با توجه به اینکه رابطه کاری شما مشمول قانون کار نبوده است سابقه  بیمه شما جزو سوابق بیمه ای شما محسوب می گردد.