در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اعضای هیئت مدیره شرکت ما حقوق بگیر و موظف هستن ولی برای رد کردن بیمه آنها در سازمان تامین اجتماعی گفتن که باید دفاتر شرکت مورد بررسی قرار بگیرد که دفاتر ما هنوز نوشته نشده، پیشنهاد آنها انعقاد قرارداد بیمه کارفرما برای مدیرعامل می باشد که شرط آن حقوق بگیر نبودن ایشان است

سوال من اینجاس که اگر بیمه کارفرما برای مدیرعامل منعقد شه و براشون حقوق محاسبه و پرداخت شه مشکل ایجاد نمیشه؟

در لیست مالیات حقوق چطور؟با توجه به این که سمت کارفرما براشون قید شه مشکل ایجاد نمیشه؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، با توجه به اینکه رابطه مدیر عامل با شرکت از شمول قانون کار خارج می باشد ولی اگر مدیر عامل علاوه برشغل مدیرشغلی دیگری در کارگاهدداشته باشد که بواسط انجام ان شغل از کارگاه دستمزد یا حقوق دریافت نماید این قسمت از کار وی مشمول قانون کار بوده وبه تبع ان می تواند  اسم مشارالیه در لیست بیمه کارگاه قرار گیرد .