در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام واحترام ببخشیدمزاحم شدم

میخواستم بدونم بنده 12سال سابقه پرداخت بیمه اجباری رودارم وحال صاحب یک واحددامداری سنتی که داری پروانه میباشدهستم حال باتوجه به اینکه نیازی به کارگرندارم میتونم برای خودم بیمه اجباری تهیه کنم باعنایت به اینکه صاحب دامداری خودم هستم درصورت مثبت بودن پاسخ حضرتعالی ماهیانه چقدربایدحق بیمه پرداخت کنم وبه چه مدارکی نیازدارم؟

باسپاس ازتوجه و پاسختون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما نمیتوانید بیمه اجباری شوید و اگر کارگاه شما کارگر داشت و لیست حق بیمه ارائه میداد می توانستید بیمه کارفرمایان صنفی شوید که نرخ آن ۲۷ درصد است و با توجه به سابقه شما میانگین دستمزد ۳۶۰ روز  آخر بیمه پردازی مشروط به اینکه از حداقل دستمزد کمتر نباشد ملاک بیمه میباشد.

لیکن با توجه باینکه شما لیست حق بیمه نمی دهید میتوانید بیمه اختیاری  یا بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ ۱۲ ‌ ، ۱۴ یا ۱۸ درصد شوید که دستمزد شما براساس میانگین دستمزد ۳۶۰ روز آخر بیمه پردازی میباشد.

 پیشنهاد من به شما بیمه اختیاری میباشد.