در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

از نیمه سال 1374 تا نیمه سال 1377 = مدت 3 سال سابقه کار ثبت نشده بود و پس از پیگیری ها با درآوردن سابقه،به تایید بیمه رسید ولی بیمه با وجود تایید اعلام میکنه که این 3 سال باید به قیمت امروز پرداخت شود.در صورتی که در آن سال ها پرداخت شده است، و با توجه به تعطیلی مطب در سال 92 و نبود هیچگونه مدارکی ، بیمه مجددا" حرف خود را تکرار می کند.

لازم بذکر است که کارفرما مفاصاحساب را تا آخر سال 92 از بیمه دریافت کرده است و بیمه اعلام می کند حقانیت شما برای آن 3 سال به اثبات رسیده و بالاخره ما یک روزی این را از کارفرما دریافت میکنیم و تا زمان دریافت مبلغ سابقه شما ثبت نمی شود. و حتی اعلام کردم با توجه به اینکه یکسال برای بازنشستگی نیاز دارم ، من حاضرم یک سال رو خودم پرداخت کنم ولی قبول نمی کنند.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

نخست اینکه، برابر مفاد ماده 36 تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه و یا عدم پرداخت آن رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود.

دوم اینکه، به محض قطعی شده بدهی کارفرما، سازمان تامین اجتماعی موظف به ثبت سوابق بیمه شدگان است.