در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و علیکم

بنده از سال 85 در اداره آموزش و پرورش مشغول کار شدم و بیمه هم بودم البته بصورت قراردادی چند روز پیش سوابق بیمه ام را گرفتم و متوجه شدم شرکت پیمانکار از کل روز های ماه فقط 5 روز بیمه برای من رد میکرده و همینطور ادامه داشته تا مرداد ماه سال 89 تا به حال آموزش پرورش بصورت کامل (30 روز) رد کرده
لطفا راهنمایی کنید که بایستی چه کار کنم؟
کاری میتوانم انجام بدهم برای 5 سالی که بیمه برایم رد نشده

سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 در صورت کارکرد بصورت کامل و تمام وقت و عدم پایبندی کارفرمای شما و اجحاف در کسری واریز بیمه شما میتوانید از طریق طرح دعوی و ارایه دادخواست در مراجع اداره کار نسبت به خواسته خود پیگیر و رای صادره را به تامین اجتماعی ارایه وسوابق ناقص شما ایجاد و احیا گردد