در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

بنده مدارک و رای قطعی دادگاه را ده روز پیش تحویل بیمه دادم و گفتن با شما تماس میگیریم  ولی بیمه و اجرای احکام مبلغ دیه رو اعلام نکردن امروز که با بیمه  تماس گرفتم گفتن پرونده شما رفته تحقیق منظور از تحقیق چیست؟ الان من باید چیکار کنم و کی میتونم دیه رو بگیرم میشه ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 31 و32 قانون بیمه شخص ثالث شرکت بیمه باید حداکثر تا 20 روز پس قطعیت رای دادگاه و تکمیل پرونده نسبت به پرداخت دیه اقدام کند در غیر اینصورت طبق ماده 33 زیاندیده میتواند به ازای هر روز دیرکرد جریمه ای معادل نیم در هزار دیه را مطالبه کند.

در خصوص تحقیق نیز احتمالاً مورد مشکوکی از نظر بیمه گر در پرونده وجود دارد که نیاز به بررسی و تحقیق بیشتر توسط مامور شرکت بیمه را دارد. در هر صورت مبلغ خسارت باید در مهلت مقرر تسویه شود.