در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده با سابقه 15 سال مشاغل سخت و زیان آور (به اضافه 7/5 سال که میشود 22/5 ) و 15 سال بیمه عادی که روی هم رفته 37/5 سابقه پرداخت بیمه دارم قصد بازنشسته شدن را دارم میخواستم بپرسم جهت پرداخت 4 درصد بیمه سخت وزیان آور باید چند سال را پرداخت کنم ( 15سال یا 12/5 سال ) ویا رقم دیگر ،

با تشکر از شما کارشناسان محترم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، حق بیمه سخت وزیان اور فقط به سابقه ۱۵ سال سخت وزیان اور شما(  البته در صورتیکه کمیته سخت وزیان اور شغل شما را تایید کند )تعلق می گیرید  نه سوابق عادی شما .