در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

من در شرکتی به مدت 11 ماه کار می کردم. که 2 ماه اول رو قرارداد امضا کردیم اما نسخه ای دست من نیست و بقیه اش را بدون قرارداد کار کردم . بیمه هم ۸ ماه رد شده. فقط من چند تا سوال داشتم :

1- حقوق و مزایا اون سه ماهی که بیمه رد نشده رو چگونه بگیرم؟ (برگ مرخصی و برگ ماموریت توی این سه ماه دارم با امضای مدیرهای شرکت. فقط  امضا شده و مهر شرکت نداره و برگه ها دو نسخه ای بوده و نسخه دوم دست من هست)

2- حقوق من بیشتر از حداقل حقوق بوده و بیمه هم بیشتر رد شده. حقوق رو چطور حساب می کنند؟

3- من در ماموریت بیشتر از ساعت کاری کار کردم و در برگ ماموریت هم ذکر شده.ایا می تونم اضافه کاری بگیرم؟

4- پرداخت عیدی و سنوات چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، پیشنهاد می شود کلیه مطالبات خود را از کارفرما مطالبه نماید اگر پرداخت کرد با وی توافق نماید در صورت استنکاف از پرداخت مطالبات قانونی که مدرک وسند برای اثبات ان دارید می توانید به مراجع حل اختلاف قانون بر علیه کارفرما شکایت نماید .