در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در شرکتی مشغول به کار بوده ام ولی اکنون در آن شرکت کار نمیکنم بعد از گذشت 2 ماه هنوز سنوات،حقوق دی ،اسفند ، فروردین و همچنین بیمه آبان ،دی و اسفند 96ام پرداخت نشده بعد گذشت 5 سال کار کردن دراین شرکت تنها قراردادی که به من دادن برای سال 96 که در قرارداد قید شده در هفته 44 ساعت کار باید انجام  میدادم در صورتی که از ساعت 9:30 تا 20:00 ساعت کار اجباری من بوده ودر محل کار دستگاه ثبت اثر انگشت بوده ولی شرکت به من نامه بابت ساعت کار به من نمیده و پرسنل هم استشهاد امضا نمیکنن من چطوری میتونم از این شرکت شکایت کنم و اضافه کاریم ثابت کنم؟
2 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
برای اثبات اضافه کاری نیاز به مدارک معتبر می باشد. در غیر اینصورت دادخواست شما رد خواهد شد.