در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

ایا کارمندان رسمی و یا پیمانی دولت میتوانند نمایندگی جنرال و یا بیمه عمر ایران و آسیا رو بگیرنند؟!
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که نمایندگان جنرال بیمه فقط و فقط باید کارشون بازاریابی و فروش باشه و نباید در جایی شاغل باشن.

اما در حال حاضر برای دریافت کد نمایندگی بیمه های عمر(آیین نامه 54 بیمه مرکزی) هیچ منع و محدودیتی وجود ندارد.

نکته مهمی که در این زمینه حایز اهمیت است این است که در حال حاضر،شرکتهای بیمه مطابق با آیین نامه 54 بیمه مرکزی(انتخاب خود شرکتهای بیمه در جذب افراد مختلف) فقط و فقط تا پایان سال 1397 این انتخاب را دارند و از اول فروردین ماه 1398 تمامی متقاضیان دریافت نمایندگی بیمه های زندگی به مانند نمایندگان جنرال،باید آزمونهای پژوهشکده بیمه و بیمه مرکزی را نیز بگذرانند و پس از قبولی در این آزمونها به شرکتهایی که تمایل برای همکاری با آنها را دارند معرفی خواهند گردید.

بنابراین الآن بهترین فرصت ممکن در اختیار تمامی افراد قرار داده شده تا از موقعیت فعلی نهایت بهره برداری را بنمایند.

در صورتیکه تمایل به دریافت کد نمایندگی بیمه های زندگی بیمه پاسارگاد را داشته باشید،بنده با کمال افتخار حاضر هستم تا از شما بصورت رسمی در این زمینه دعوت به همکاری نمایم.

پیشنهاد میکنم قبل از اقدام به دریافت کد نمایندگی،بررسی بفرمایید که در حال حاضر کدام یک از شرکتهای بیمه در این زمینه قوی تر و بهتر فعالیت میکنن و فقط به اسم یا قدمت شرکت بیمه اکتفا نفرمایین.

در حال حاضر بیمه پاسارگاد،سامان،کارآفرین بهترینها در این صنعت هستند.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام