در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (109,610 امتیاز)
یک پیشنهاد برای افرادی که در صنعت بیمه تازه وارد شده اند و می خواهند نمایندگی بیمه راه اندازی کنند.

پاسخ را می توانید در قسمت پایین ببینید
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

اخذ نمایندگی بیمه از شرکت های بیمه برای شروع کار وسوسه انگیز و جذاب می باشد.

اینکه دفتری داشته باشیم و در آن مشتریان وارد دفتر ما بشوند و ما به آنها بیمه بفروشیم خیلی وسوسه انگیز است. البته در واقعیت این اتفاق به ندرت می افتد، اما افرادی که تازه کار هستند و می خواهند دفتر نمایندگی بیمه راه اندازی کنند، اینگونه فکر می کنند!!

اما برای کسانی که به تازگی می خواهند وارد صنعت بیمه شوند به هیچ عنوان این انتخاب که خودشان نمایندگی بیمه راه بیاندازند درست نیست.

راه اندازی نمایندگی بیمه همراه با کسب مجوز های مختلف از  بیمه مرکزی و شرکت بیمه می باشد. همچنین، مباحث مربوط به هزینه های دفتر، مالیات و سر و کله زدن با کارکنان شرکت های بیمه و بیمه گذاران از دردسرهای نمایندگان بیمه می باشد.

برای کسانی که می خواهند به تازگی وارد صنعت شوند، پیشنهاد می کنم که ابتدا به صورت بازاریاب همکاری با نمایندگان بیمه داشته باشند.

با اینکار با مهارت های لازم برای بازاریابی و فروش و  طرح های بیمه ای شرکت های مختلف آشنا می شوند. همچنین، بعد از مدتی کار با یک نماینده بیمه، به اینکه شغل نمایندگی بیمه به دردشان می خورد یا نه پی می برند.

با این استراتژی، جلوی هزینه های گزاف راه اندازی نمایندگی بیمه و اخذ نمایندگی از شرکت های بیمه گرفته می شود. به علاوه، در صورتی که مهارت های لازم برای راه اندازی دفتر بیمه در حین فعالیت بازاریابی کسب شد، می توان دفتر نمایندگی بیمه خود را راه اندازی کرد.

برای کسب اطلاعات در مورد نحوه دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه، بر روی لینک زیر جمله "دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه" کنید

دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه