در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

بنده در یک کارخانه ای مشغول به کار هستم با 12 سال سابقه کار بنابر ندادن حقوقم میخوام استعفا بدم اما موقع قرارداد کاری که امضا کردم  حق سنواتی نوشته نشده بود

آیا سنوات به من تعلق میگیره یا امر ضروری هر کاریه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،نوشتن یا ننوشتن  حق سنوات خدمت در قرارداد کار تاثیری در پرداخت ان ندارد وکارفرما مکلف است کارگری که استعفاه می تواند به نسبت هرسال معادل یکماه اخرین حقوق به عنوان حق سنوات خدمت یا مزایای پایان کار در وجهدکارگر  به استناد ماده ۲۴ قانون کار پرداخت نماید.