در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

من در18تیرماه 1397تصادف کردم اماپزشک قانونی دیه راکم درنظرگرفته ورای هم صادرشده اما هنوزپرداخت نشده باتوجه به اینکه پزشک معالج گفته درصورت عدم بهبودی نیازبع عمل جراحی هست آیا می توانم بعدازیکی یادوسال اگرنیازبه جراحی شد ویااینکه عارضه ای دیگرازبابت همان تصادف برایم ایجادشد شکایت کنم آیااین حق برایم محفوظ است چگونه اقدام کنم که حقم ازبین نرود متشکرم
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

در اوراق بررسي وضعيت جراحت هر زيانديده اگر پزشك قانوني  به اين نتيجه نرسد كه طول درمان به اتمام رسيده در پايان برگه مينويسد بيمار بايد 0000000000000مجدد.ماه ديگر مراجعه كند مگر اينگه خود زيانديده كتبا درخواست ختم درمان كند

ولي در هر تصادف تمام هزينه هاي پزشكي ناشي از تصادف رايگان است مگر بيمار خود بيمارستان را تغيير يا خود خواسته باشد به درمانگاههاي ديگري مراجعه نمايد