در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

اگر كارفرما به راي حل اختلاف در ديوان شكايت كند و ديوان به نفع كارفرما حكم صادر كند و در اين بين كارگر حكم حل اختلاف خود را به اجرا گذاشته باشد و مبالغي دريافت نموده باشد تكليف اين مبالغ چيست.آيا بايد بازگرداند سير مراحل چگونه است.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، در صورتیکه حکم هیات حل اختلاف توسط دیوان عدالت اداری نقض شده باشدومجدد هیات حل اختلاف رای قبلی خود را  باستناد حکم دیوان نقضنماید کارگر می بایست مبالغی که از بابت رای نقض شده دریافت نمود به کارفرما مسترد نماید