در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

در تاریخ 1.7.97 ترک.کار برام زدن و بدلیل اینکه لیست بیمه چند ماهی به خاطر مشکلات مالی گرفته نشده بوده من خبر دار نشدم.تا اینکه مسئول ثبت بیمه شرکت امروز به.من گفتن ترک.کار برات زدیم از تاریخ فوق با توجه به اینکه مهلت برای معرفی خودم  به اداره کار به پایان رسیده لطفا من رو راهنمایی کنید برای بیمه بیکاری باید چه کار کنم من شش سال بیمه دارم.که.حدود پنج سالش رو در این شرکت بدون هیچ وقفه ای مشغول بودم .
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با ستناد بند ب ماده ۶ قانون بیمه بیکاری ،بیمه شده بیکار ازتاریخ وقوع بیکاری ظرف یک ماه به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه ودرخواست اشتغال بکار در شغل تخصصی یا مشابه را نماید در صورتیکه نتواند ظرف سی روز مراجعه کند ودر صورت موجه بودن می تواند تا سه ماه از تاریخ وقوع بیکاری به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی جهت استفاده از مقرری بیمه بیکاری مراجعه نماید .با توجه تاریخ وقوع بیکاری شما ۹۷.۷.۱می توانید تا پایان اذر ماه ۹۷.۹.۳۰مراجعه نماید .