در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام روز بخیر

آیا بیمه تکمیلی sos هزینه عمل اسلیو معده را پرداخت میکند؟ تا چه سقفی؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه که شما از قبل عضو sos باشین،دارای bmi بالای 40 نیز بوده و پزشک معتمد شرکت sos هم شما رو معاینه نموده و عمل شما رو درباره درمانی بودن آن تایید نماید و بخواین از خدمات آن استفاده نمایید،تحت پوشش بوده و میتونین تا 100% هزینه تون رو از آن شرکت دریافت کنین.

در غیر اینصورت عزیزانی که به تازگی میخوان عضو sos بشن و قبل از عضویت بیماری داشته باشن،تمام آن بیماریها (بدلیل گرفتن چکاپ از سوی sos) از پوششهای آن شرکت خارج بوده و تحت پوشش قرار داده نمی شوند.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام