در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
من bmi بدنم 47 هستش میخواستم بدونم ایا بیمه تکمیلی گروهی البرز هزینه عمل اسلیو  رو پرداخت میکنه؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... از آنجائیکه گاهی اوقات چنین اعمال جراحی با اهداف غیر درمانی انجام میگیرد لذا شرکتهای بیمه گر در صورتی هزینه های مربوطه را تقبل میکنند که قبل از اقدام به عمل جراحی ، بیمار توسط پزشک معتمد بیمه گر معاینه شده و چنانچه ضرورت درمانی آن را تائید کرد ، تا سقف پوشش با رعایت شرایط قرارداد بیمه در مان تکمیلی قابل پرداخت خواهد بود.