در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
من bmi47 بیمم خدمات درمانی جانبازانه هزینه عمل اسلیو معدمو چقد میده بیمه؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تا آنجایی که من از بیمه جانبازان عزیز و پوشش های این عزیزان با بیمه دی اطلاع دارم،پوششهای این عزیزان بدون سقف می باشد.

اما آن چیزی که در این میان مهم تر است این است که قبل از هر اقدامی،شما می بایست دستور پزشک جراح تون رو برای تایید به پزشک معتمد بیمه دی نشان بدهید تا در صورت موافقت ایشان،بتونین از خدمات بیمه تون استفاده بفرمایین.

با تجدید احترام