در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

چطور میتونم از بیمه بابت دیرکرد پرداخت شکایت کنم و از طریق دادگاه ؛بیمه تحت فشار بزارم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... طبق ماده 31و32 و33 قانون بیمه شخص ثالث در صورت تاخیر بیش از مهلت معین شده در این مواد بیمه بابت هر روز تاخیر باید بمیزان نیم در هزار کل خسارت را بعنوان جریمه بپردازد.

لکن این امر زمانی قابلیت طرح دعوی و مطالبه جریمه را دارد که اصل دیه پرداخت شود و پس از آن طی تنظیم یک شکایت حقوقی بانضمام مستندات تاخیر در پرداخت اقدام قانونی صورت گیرد.