در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

برادرم تو یه تصادف در حال عبور از خیابان متاسفانه دچار زندگی نباتی شده رای دادگاه ۱.۵ میلیارد براش دیه و ارش تعیین کرده بعد تکمیل مدارک بیمه ( بیمه معلم ) بهم گفتن ۳۰ روز طول میکشه تا کارهای پرونده انجام بشه و پرداخت کنیم در صورتی که حداکثر ۲۰ روزه ولی حالا نزدیک ۴۵ روزه امروز و فردا میکنن میخواستم بدونم چطور و چه روشی میتونم بیمه از طریق دادگاه زیر فشار بزارم هم دیه بگیرم هم جریمه دیرکرد؟ و خرج دوا و دکترو
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 33 قانون بیمه شخص ثالث هر روز تاخیر بیمه گر یا صندوق در پرداخت دیه معادل نیم درهزار کل خسارت جریمه داره ولی اقدام برای اخذ جریمه نیاز به طرح دادخواست حقوقی پس از پرداخت دیه بوده و محاسبه جریمه برمبنای مستندات موجود درخصوص تاریخ تکمیل پرونده و مدت تاخیر در پرداخت انجام میشود.