در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام ،

من قبلا سوال کردم فکر کنم منظورم رو نرسوندم ، خاهشن با دقت بخونین

بنده از کارفرما سه ماه پیش شکایت کردم و رای به برگشت به کار و پرداخت بیمه و پرداخت ایام بلاتکلیفی از کارفرما صادر شد و بدون اعتراض کار فرما رای قطعی و اجرا شده و با توجه به قرار داد بنده که تا برج ۱۰هست اداره کار گفت باید مجدد شکایت کنی بابت ایام بلاتکلیفی قرارد داد شما دلیل هم این حرف رو زدن که از اینده نمیشه شکایت کرد و باید اول کارفرما انجام نده تا بشه شکایت کرد و بقیه رو گرفت ،

الان من شکایت کردم و برای ایام بلاتکلیفی طلب کردم که رای صادر شده و هم پرداخت بیمه هم مبلغی باید پرداخت کنه،،حالا کارفرما اومده روی این حکم جدید که منطقن محکوم به پرداخت ایام و پرداخت بیمه شده اعتراض زده و نوشته اخراج قانونی بوده ،

سوال من دقیقا اینجاس که کارفرما بعد از حکم قطعی با مفاد برگشت به کار و پرداخت ایام و بیمه ، و عدم اعتراض و عدم تمکین ، اعتراضی که کرده مبنی بر اخراج موجه قابل رسیدگی هست یا فقط مبلغ ایام بلاتکلیفی قابل رسیدگی هست  بازم توجه داشته باشین که حکم قطعی برای برگشت به کار و...سه ماه پیش صادر شده  ایشون الان اومده اعتراض نوشته که اخراج موجه بوده ،حالا اعتراض که قانونا میتونه بکنه اما به مفاد حکم قدیم که نمیتونه درسته ،

ممنون ازتون و خاهشن واضح جواب بدین مرسی ،
1 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
آراء قطعی  صادر شده توسط مراجع حل اختلاف کار لازم الاجرا می باشد و هیچ اقدامی توسط طرفین حتی فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری مانع اجرای احکام قطعی نخواهد بود.